‘Welke Gelaagdheden Kent Jouw Verhaal!'

of
Hoe met meer vrijheid te werken aan de diverse lagen van jouw Identiteiten?’


Eerstvolgende op 30 april / 1 mei (uitgesteld naar eind augustus!) en op 18 / 19 juni


Wat: EEN TWEEDAAGSE INSPIRATIE SESSIE
Over:

Hoe beter te ontdekken en om te gaan met jouw krachtige, soms ondergewaardeerde, verborgen of misschien juist vaak kwetsbaar openliggende identiteiten?

Of: “Hoe hou ik regie over welke deel-identiteiten bij mij (meer) op de voorgrond mogen komen!?”

Waarom: We zijn allemaal veel meer dan dat ene verhaal, die ‘single story’, maar hoe komt dat geheel, die synergie van identiteiten beter tot een krachtige samenwerking? Onze kracht als totaal, holistisch mens kunnen we beter benutten en besturen, als we het spel van de identiteiten beter doorhebben en de regie daarover in eigen hand nemen. Groeien naar ‘meer worden wie je bent!’, als persoon, als professional, als mens.
Uitgaande van minimaal 18 levensgebieden (de A3 diversiteit kaarten) gaan we op onderzoek vanuit een ervarings-, persoons-, proces- en doelgerichte aanpak.
In mijn visie is het van belang dat we onze veelheid aan identiteiten (her)kennen en goed beheren, dat we zelf de regie voeren en dat niet aan anderen overlaten.
‘De wereld’ loopt soms maar al te graag weg met 1 stereotype aspect van ons totale zijn. De verleiding is om ons daaraan aan te passen en mee te gaan in deze stereotypering.
Aanpassen soms op het pijnlijke af. Of dat we ons juist zo verzetten, zodat we enkel lijken te strijden en op die manier zeker niet toekomen aan wie we echt zijn.
Om deze intern en extern gestuurde mechanismes goed te doorgronden en echt zelf regie te nemen, wil ik samen met jou op onderzoek gaan. Met vragen als: ‘wat zijn de identiteiten die ik tot mijn beschikking heb?’ en ‘Hoe zet ik die krachtig en effectief in?’ ‘Hoe bescherm ik mezelf soms en hoe kwetsbaar ben ik en wil ik zijn in het tonen van wat ik meer ben dan dat ene zichtbare/bekende verhaal?’

De training is bedoeld voor mensen die toe zijn aan een bredere kijk op wat ze de wereld te bieden hebben.
Opladen om tegen stereotyperingen en vooroordelen in te gaan en loskomen van hokjes, die benauwend zijn in plaats van krachtig.

 

audrey single struggle

<

Hoe: We gaan bij deze bijeenkomsten op onderzoek naar de identiteiten die ons maken tot wie we zijn. We vertellen onze verhalen en luisteren naar de verhalen van anderen. We delen verhalen waarin herkenning, overeenkomsten en verschillen aanwezig zijn. Door ons meer gewaar te worden van onze (on)ontdekte verhalen en daarmee onze rijkdom aan identiteiten. Beheren van wat ik heb kan pas echt goed als ik ook weet wat ik eigenlijk te beheren heb. Daarom gaan we de rijkdom die in onze verhalen aanwezig zijn zichtbaar en voelbaar maken.
Dit doen we door ervaringsgerichte oefeningen, reflecties en gesprekken, momenten van rust en momenten van actie. 

Wie ben ik?:
Als therapeut, supervisor, coach, trainer, hulpverlener breng ik een brede diverse en doorleefde werk/levenservaring, mee. Daarnaast mag ik bouwen op een rijke hoeveelheid aan verhalen die mensen onderweg met mij deelden. Mensen die ik ben tegengekomen op mijn levenspad en met wie ik voor korte of langere tijd mee liep en mocht meekijken met hun verhalen.
Ik ben opgeleid als: Systemisch begeleider, (Leer)Supervisor (LVSC), Coach, Gestalt therapeut (NVAGT); een Professioneel Begeleider met een Intersectionele visie.
Groepen van 6 - 10 personen op landelijke locaties
Ik zal een vrijblijvend intake met je houden om te zien wat je vraag is en of die past bij dit aanbod.

Waar: Dopersduin bij Schoorl, een prettige goed bereikbare locatie tegen de duinen.

Kosten: Inclusief eten, koffie, thee en overnachting, 450, -

Interesse? .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
<

  De training kan vragen oproepen die verdere begeleiding nodig hebben. zaken die misschien onderhoud en of verdieping verdienen. Daarvoor is een netwerk aan coaches, trainers, supervisoren, therapeuten, etc. beschikbaar voor een goed vervolg.


                             
ALS IK MIJN RUIMTE

schoorl duinen


Schoorl kaarten