Dialoog trajecten, Advies seksuele en gender diversiteit o.a. in het jongerenwerk en onderwijs

Alle Kleuren

In Rotterdam heb ik samen met Rotterdam Verkeert (nu Rotterdam V), gemeente, instellingen op gebied van jongerenwerk en zelforganisaties van migranten, het eerste Dialoogtraject opgezet rond Seksuele Diversiteit in het Jongerenwerk.
Daarna heb ik deze methodiek, in opdracht van de Hogeschool van Amsterdam en Gemeente Amsterdam, vertaald naar de Amsterdamse situatie.
Hier zijn twee succesvolle trajecten uit voortgekomen binnen het Amsterdamse Jeugd en Jongerenwerk.

Mijn ervaring binnen de Marokkaanse gemeenschap, later bij VluchtelingenWerk, De Vrolijkheid en De Werkelijkheid en bij diverse andere cultureel etnische groepen, hebben mij een brede en diverse basis meegegeven die ik in de dialoogtrajecten kan inzetten. Daarnaast ben ik vanaf 1979 actief betrokken bij het COC en andere LHBTI (Lesbisch/ Homo/ Biseksuele/ Transgender/ Mensen met Intersekse conditie) organisaties en initiatieven.

Ruim 25 jaar geleden stond ik aan de wieg van Strange Fruit, de eerste organisatie voor moslim jongeren op het gebied van homoseksualiteit. Deze ontwikkeling volg ik nog steeds op de voet en zet mij her en der in om deze bi-culturele LHBTI gemeenschap waar nodig te ondersteunen en voor het voetlicht te brengen.

KLEURRIJK ROZE

Het afgelopen jaar heb ik samen met Rohit Vyas (TriDiversity) onderzoek gedaan naar 25 jaar ‘bi-culturele LHBT initiatieven in Amsterdam e.o.’. Dit onderzoek heeft geresulteerd in adviezen aan de Gemeente Amsterdam en in een korte DVD-clip met een kleurrijk overzicht van de bi-culturele LHBT community in Amsterdam e.o..

 


Advies en Informatie / Training en Coaching op gebied van de

Brede Diversiteit

(Seksuele-, Gender-, Etnische-, Levensbeschouwelijke-, Klasse-, ..)
Voor: overheden, organisaties, onderwijs, bedrijven, teams, etc.