vanaf 15.09.2019 Samenwerking Bureau VIE

Per 15 september* is de samenwerking echt van start gegaan!
Bureau Vie. en Marten Bos “De Kracht van het Verschil” / “The Power of The Difference” gaan samenwerken en meer…..
.... we zetten stappen richting de overdracht van een groot deel van mijn activiteiten. Deze kracht/prachtvrouwen nemen in fases mijn werk, rond het werken met de diversiteit kaarten, over.

Concreet betekent dit:
11 oktober was de laatste basistraining: ‘Werken met de Diversiteit Kaarten’, daarna door Bureau VIE http://www.bureauvie.nl

22 november nog wel een basistraining in het Engels!


8 NOVEMBER is de eerste van een serie Trainingen:
‘Werken met de Diversiteit Kaarten’, door Bureau Vie.
http://bureauvie.nl/

De sets kaarten zijn vanaf nu ook via hen te bestellen en Bureau Vie is dus in te huren rond het werken met de methodiek van de Diversiteit Kaarten.

Volgend jaar april gaan we samen aan de slag met een ‘Verdiepingsweek’ en ‘Expert week’ in Turkije, Emel Pension. (Data etc. heel binnenkort!)

Zo ga ik dus langzaamaan op weg richting mijn pensioen (januari 65 en april 2021 66 en 4 maanden!)
Ik ga dan andere zaken oppakken: Schrijven en kijken wat er op mijn pad komt. Blijf beschikbaar voor lezingen, leuke klussen, internationaal aan de slag met intersectionaliteit/inclusie/diversiteit, etc.

 

 

 


*15 september is ook nog de geboortedag van mijn vader in 1904. De man die mij liet zien hoe belangrijk politieke interesse is, die maatschappelijke betrokkenheid leefde en die tevens mijn voorbeeld was om me voor te nemen nooit zelfstandige te worden. Deel 1 is gelukt, deel 2 ... ach ja, ‘het bloed kruipt waar het het niet gaan kan’

En als ik hem noem, dan ook 11.11.1914 als de geboortedag van mijn Moeder. De vrouw die mij liet zien dat vrouwen krachtig zijn, kunnen organiseren (gezin van 9 kinderen plus een kleine winkel) , dat je met weinig geld toch veel kunt, dat een vrouw nooit alleen achter haar man hoeft te staan, maar zeker er naast en soms er voor en vaak heel zelfstandig. Die tot het einde van haar leven interesse toonde in de maatschappelijke en politieke zaken.

Ik heb het niet van een vreemd ...

Dankbaar daarvoor, rolmodellen die ik graag erken en waardeer, nu meer dan ooit, in deze (aankomende) nieuwe levensfase.

VIE dames


dames VIE 2

logo VIE