PROFESSIONELE BEGELEIDING (Leer)Supervisor.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Vanuit een zeer brede (werk)ervaring, als professional (hulpverlener, sociaal cultureel werker, straathoekwerker, groepswerker jeugdgevangenis, intervisiebegeleider, trainer, coach, supervisor), als vrijwilliger en als (buurt), activist, heb ik een veelzijdige achtergrond waar vanuit ik werk en ben ik in staat te werken met diverse doelgroepen.
Daarin ben ik vooral gericht op de veelzijdigheid, de kwaliteiten die de cliënt/deelnemer met zich mee brengt.

Zoals op de andere pagina’s van deze website terug te vinden is, ben ik sterk beïnvloed door het intersectionele denken.
Het intersectionele werken gaat uit van een stapeling, een gelaagdheid van identiteiten en achtergronden, die in ieder van ons aanwezig is. Daarbij krijgen sommige delen meer waardering dan andere. In de begeleiding richt ik me op die aspecten die gemakkelijk hier en nu bruikbaar op de voorgrond verschijnen, of die juist op de achtergrond levenslustig aanwezig zijn. Juist zaken die soms op de achtergrond blijven, omdat men denkt, aangeleerd heeft, dat ze niet relevant zijn, omdat ze eerder als lastig zijn ervaren, kunnen juist heel krachtig en van belang kunnen zijn.

Ik werk hierbij graag met de serie diversiteit kaarten, waarmee ik een werkwijze hanteer die juist deze, soms verborgen, aspecten, niet zichtbare maar wel aanwezige verhalen, naar voren kan halen.
Ruimte voor het echte verhaal is daarin van groot belang, omdat in het verhaal onze verscheidenheid aan identiteiten verschijnt en zijn waarde toont. Ook juist die waarde die in de samenleving niet meteen gezien of gewaardeerd. Soms zijn juist de kwaliteiten die als slecht, ongepast, ongemakkelijk worden weggepoetst, erg waardevol voor de persoon en diens (werk)omgeving.

SUPERVISIE / Supervisie over Supervisie / Supervisie over Gestalttherapie
Supervisie staat vanaf zomer 2020 even op een lager pitje. Zeker trajecten kan ik op dit moment even niet bieden.

Tarieven vanaf 2020:
Supervisie € 135, - per keer
10 x € 1300, -
15 x € 1900, -

Dit gedt voor nu ook voor Leersupervisie
Voor het traject van 15 gesprekken bedragen de kosten: individueel € 1900,-  / een groep van 3, per persoon € 1600, - p.p./ een groep van 2 is € 1700, - per persoon


Dagdeeltarief training: € 650, -

 

 

 

 

 

 

 

 

Coaching

Verder geef ik les, lezingen, workshops, etc. aan aankomend therapeuten, supervisoren, coaches.
Bij opleidingsinstituten in Oekraïne, Polen, Finland, België en Bulgarije.


kaarten serie