PROFESSIONELE BEGELEIDING (Coach, Trainer, Supervisor)

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Vanuit een zeer brede (werk)ervaring, zowel betaald professional, als vrijwilliger en als activist, kan ik in mijn werk een breed spectrum aan vragen oppakken en ben ik in staat te werken met diverse doelgroepen.
Daarin ben ik gericht op de veelheid aan ervaringen en kwaliteiten, die de veelzijdigheid van cliënt/deelnemer met zich mee brengt.

Zoals op de andere pagina’s van deze website terug te vinden is, ben ik sterk beïnvloed door het intersectionele denken.
Het intersectionele werken gaat uit van een stapeling, een gelaagdheid van identiteiten die in ieder van ons aanwezig is, waarbij sommige delen meer waardering krijgen dan andere. In de begeleiding hou ik dan ook rekening met zaken die gemakkelijk op de voorgrond verschijnen, ook in onze vooroordelen en stereotyperingen, maar zeker ook met andere zaken, die eerder op de achtergrond blijven en soms juist heel erg van belang kunnen zijn.

Ik werk hierbij graag met de diversiteit kaarten, waarmee ik een werkwijze hanteer die juist deze, soms verborgen, aspecten naar voren kan halen.
Ruimte voor het echte verhaal is daarin van groot belang, omdat in het verhaal onze verscheidenheid aan identiteiten verschijnt en zijn waarde toont. Ook juist die waarde die in de samenleving niet meteen gezien of gewaardeerd. Soms zijn juist de kwaliteiten die als slecht, ongepast, ongemakkelijk worden weggepoetst, erg waardevol voor de persoon en diens (werk)omgeving.

SUPERVISIE / Supervisie over Supervisie / Supervisie over Gestalttherapie
Supervisie staat vanaf zomer 2020 even op een lager pitje. Zeker trajecten kan ik op dit moment even niet bieden.

Tarieven vanaf 2020:
Supervisie € 135, - per keer
10 x € 1300, -
15 x € 1900, -

Dit gedt voor nu ook voor Leersupervisie
Voor het traject van 15 gesprekken bedragen de kosten: individueel € 1900,-  / een groep van 3, per persoon € 1600, - p.p./ een groep van 2 is € 1700, - per persoon


Dagdeeltarief training: € 650, -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coaching


kaarten serie