Persoonsgerichte Begeleiding

AANKONDIGING NIEUW (door corona uitgesteld) AANBOD

‘Welke Gelaagdheid Kent Jouw Verhaal!’

of
‘Hoe Neem Je Regie Over Jouw Identiteiten?’

div kaart


Wat: Tweedaagse inspiratie sessies met als inhoud: Hoe gezond om te gaan met onze diverse, krachtige, trotse, soms ondergewaardeerde, misschien verborgen of juist kwetsbaar openliggende identiteiten?

Waarom: We zijn allemaal veel meer dan dat die ene identiteit, dat soms stereotype en soms helpende enkelvoudige verhaal, die ‘single story’. Maar hoe komt dat geheel, die synergie aan identiteiten beter tot een krachtige samenwerking? Onze kracht als totaal holistisch mens kunnen we beter benutten en besturen, als we het spel van de identiteiten beter doorhebben en de regie daarover in eigen hand nemen. Groeien naar ‘worden wie je bent!’, als persoon, professional, als mens.
Uitgaande van minimaal 18 levensgebieden (aan de hand van de Diversiteit Kaarten) gaan we op onderzoek vanuit een ervarings- en persoonsgerichte aanpak.
Het is in mijn visie van belang dat we onze veelheid aan identiteiten kennen en beheren, zelf de regie voeren en dat niet aan anderen overlaten. Om dit te kunnen gaan we samen op onderzoek. Wat zijn de identiteiten die je tot je beschikking hebt en hoe zet je die krachtig in, hoe bescherm je jezelf soms en hoe kwetsbaar ben je en wil je zijn in het tonen van wat je meer bent dan dat ene zichtbare verhaal?

Wie: 
Deze training staat open voor mensen die persoonlijk en/of beroepsmatig meer bewust willen omgaan met hun verhaal, met de synergie, de kracht van de aanwezige identiteiten. Mensen met interesse voor diversiteit, inclusief werken, intersectionaliteit.
Deze tweedaagse roept mogelijk zaken op die misschien meer onderhoud en/of verdieping verdienen. Daarvoor is een netwerk aan professioneel begeleiders beschikbaar, die deze training zelf ook gedaan hebben.

 

Hoe: We gaan bij deze training op onderzoek naar de identiteiten die ons maken tot wie we zijn. We vertellen onze verhalen, delen en luisteren naar de verhalen, waarin herkenning, overeenkomsten en verschillen aanwezig zijn. Gewaar worden van (on)ontdekte verhalen en daarmee onze identiteiten. Beheren kan pas echt goed als ik weet wat ik te beheren heb. Daarom gaan we de rijkdom die in onze verhalen aanwezig zijn zichtbaar en voelbaar maken.
Dit door ervaringsgerichte oefeningen, reflecties, gesprekken, momenten van rust en momenten van actie.
Omdat er soms verhalen zijn die meer nodig hebben, heb ik een netwerk van coaches, supervisoren, therapeuten etc. die ja na afloop verder kunnen begeleiden.
Zij hebben zelf dit traject doorgemaakt, waardoor ze beter in staat zijn samen met jou de kracht en ook de valkuilen van jouw identiteiten verder te onderzoeken. (dat zijn in de pilot jullie dus) 


Wie ben ik?:
Als therapeut, supervisor, coach, trainer, hulpverlener breng ik een brede diverse en doorleefde werk/levenservaring, mee. Daarnaast mag ik bouwen op een rijke hoeveelheid aan verhalen die mensen onderweg met mij deelden. Mensen die ik ben tegengekomen op mijn levenspad en met wie ik voor korte of langere tijd mee liep en met wie ik mocht meekijken met hun verhalen.
Ik ben opgeleid als: Systemisch begeleider, (Leer)Supervisor (LVSC), Coach, Gestalt therapeut (NVAGT); een Professioneel Begeleider met een Intersectionele visie.

Groepen van 6 - 10 personen op landelijke locaties in Nederland (of België).
Ik zal een vrijblijvende intake met je houden om te zien wat je vraag/thema is en of die past bij dit aanbod.

Waar: landelijke locatie nu nog in overleg

Kosten: inclusief eten en overnachting, (nog nader te bepalen afhankelijk van beschikbare ruimte en de kosten)

Interesse?
Heb jij belangstelling?

Neem contact met me op .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Amsterdam, juli 2020

 

 

Als lid van de NVAGT/EAGT (www.nvagt-gestalt.org) ben ik gehouden aan de ethische code, waaronder de mogelijkheid tot een klachtenprocedure.

NVAGT logo